Sociale media

  • Inbraakschade reparatie. Bel direct! 06 28442682

    Inbraakschade reparatie Midden Brabant. Bel direct! 06 28442682

  • Inbraakschade reparatie Nederland. Bel direct! 06 28442682

    Inbraakschade reparatie Nederland. Bel direct! 06 28442682

  • Inbraakschade herstel Nederland. Bel direct! 06 28442682

    Inbraakschade herstel Nederland. Bel direct! 06 28442682

inbraakschade reparatie deur hout vervangen


Bij een inbraak voelt U zich niet meer vanzelfsprekend helder. Hieronder een lijstje als richtlijn om te hanteren bij een inbraak.

i.v.m. verzekering doet u het volgende:

Verzekerd? Zorg ervoor dat U dit lijstje naloopt. Blijf vooral rustig.


Bij inbraak woning

Doe in het geval van inbraak en/of diefstal aangifte


Doe in het geval van inbraak en/of diefstal aangifte bij de politie. Zorg er dan voor dat u hiervan een afschrift krijgt en dat u dit beschikbaar heeft als u de schade meldt. Zorg er ook voor dat alle beschadigde en/of vermiste zaken worden opgenomen in het procesverbaal.


Neem zelf maatregelen

Neem bij diefstal- of inbraakschade zelf de noodzakelijke maatregelen


Neem bij diefstal- of inbraakschade zelf de noodzakelijke maatregelen om de schade te beperken. Indien uw woning niet afgesloten kan worden vanwege de braakschade schakelt u alvast een timmerman, slotenmaker of aannemer in die noodvoorzieningen kan treffen. Bel 06 28442682


Maak foto's

Als u een camera beschikbaar heeft en de gelegenheid doet zich voor.


Als u een camera beschikbaar heeft en de gelegenheid doet zich voor, aarzel dan niet foto’s te maken van de situatie. Uw foto’s kunnen helpen bij de schade afhandeling. Let er wel op dat U zo min mogelijk aan de situatie veranderd totdat de politie er is. Vernietig geen sporen door overal uw vinger afdrukken achter te laten, of rond te lopen waar mogelijk voetafdrukken staan. Als U een camera in uw telefoon heeft, neem foto’s van de schade en de situatie (overzicht foto’s)


Verzamel bewijsstukken

Verzamel zo veel mogelijk bewijsstukken van de gestolen spullen.


Maak een lijstje van vermiste spullen en verzamel zo veel mogelijk bewijsstukken van de gestolen spullen: bijvoorbeeld nota’s, foto’s, garantiebewijzen e.d..


Dekking en eigen risico

Raadpleeg uw polisvoorwaarden.


Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor de geldende dekking en een eventueel eigen risico. Wees goed voorbereid als U Uw verzekering belt.


Schade melden

Voor een goede schadeafhandeling is het belangrijk..


Voor een goede schadeafhandeling is het belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk meldt. Doe dit eerst telefonisch, dan ontvangt u daarna van uw verzekeringsmaatschappij het schadeformulier dat ingevuld dient te worden.


Schade herstellen

Zoek een vakkundig bedrijf


Zoek een vakkundig bedrijf om de schade aan Uw huis te herstellen Bel Frigge Timmerwerken inbraak en sloten service; 06 28442682


Schade snel repareren

Snelle en vakkundige afhandeling van inbraakschade aan houten deuren, ramen en kozijnen.

Nadat U door de politie bent geholpen en het pand weer veilig is afgesloten kunt U mij bellen voor de herstel werkzaamheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan. handig is mij wat foto’s te mailen zodat ik snel U een prijs kan doorgeven . u wilt immers zo spoedig mogelijk dat uw huis weer veilig is af te sluiten. Ik geef ook advies om uw huis beter te beveiligen.


Mail nu!Vraag vrijblijvende offerte aan!

inbraakschade reparatie deur hout vervangen

….Ik doe herstel werkzaamheden in  
Aalburg , Berkel EnschotBest BoxtelDiessen , Dongen ,  Den Bosch , Eindhoven , Elshout , Goirle Haaren HilvarenbeekHelvoirt Kaatsheuvel , Maaskantje , Moergestel Nieuwkuijk , Nijmegen ,  Oirschot , Oisterwijk Oosterhout , Oss , Rosmalen , Schijndel ,  Sint Michielsgestel Son , Sprang-Capelle , TilburgUdenhout Veldhoven , Vlijmen ,  Vught , Waalwijk  Zaltbommel


Den BoschEindhovenEngelenTilburg,  de Rietvelden,  Rosmalen,  Vught,  VlijmenDrunenHeusdenMaasdonkOssUden, Veghel, st Oedenrode, BoxtelOisterwijkWaalwijk